Кофе молотый Pera CremaBar, 250 г (Италия)

Код товара: 194363

Краткое описание


18 000 кг кави щоденні - це трохи. І 50 співробітників теж зовсім небагато. Але саме ці незначні цифри роблять знаменитій каві Pera. Це тому, що все, працюючі в компанії - це кава Pera, з їх захопленістю справою і гордіс... Читать далее...

Краткие характеристики


Страна производитель - Италия
Тип - кофе молотый
Фасовка - 250 г
Смотреть все характеристики

102 грн.

  • Доступность: Нет в наличии


Характеристики
Страна производитель Италия
Тип кофе молотый
Фасовка 250 г
18 000 кг кави щоденні - це трохи. І 50 співробітників теж зовсім небагато. Але саме ці незначні цифри роблять знаменитій каві Pera. Це тому, що все, працюючі в компанії - це кава Pera, з їх захопленістю справою і гордістю. Це тому що все робиться під знаком якості: від вибору найкращої сировини до виробництва різних сумішей, проходячи через процес обсмажування зерен кавою, в чому полягає уся історія компанії Pera, яка розпочалася з перших дров"яних жаровень, - справжнього ритуалу, що вимагає високої майстерності. Компанія існує з 1953 року. Бенито Пера інвестує усі свої накопичення в "Industria del caffe Pera Benito". З порту Генуї кави поступає на фабрику по обсмажуванню зерен в Александрії. Над цехами фабрики знаходяться житла, усе життя - це будинок і робота, в компанії працює уся сім"я, включаючи малих дітей, які грають серед мішків з джуту і допомагають дорослим в простих операціях. Спливають в пам"яті спогаду про зелені зерна кави, величезні мішки, вивантажені з вантажівок, з екзотичними назвами: Santos, Java, Angola Ambriz AA, найсильніший аромат, яким просочився увесь одяг. Історія кави Pera - це історія захопленості справою, сім"ї, що проникла в ДНК, і що передалася усьому персоналу. Це унікальна суміш душі і знань, чим відрізняється продукція і помічені усі етапи інноваційного шляху. Сьогодні кава Pera експортує каву і знайомить з ароматом і культурою кави, зробленої в Італії, людей в самих різних країнах світу. Компанія розробляє і робить кавові суміші для будь-яких секторів: від кави в гранулах, в капсулах, до традиційної кави. Багато що змінилося, але душа компанії не змістилася ні на міліметр: це все ще обжарювання кавових зерен. І сьогодні, як і учора, щоб все знати про каву треба пропахнути кавовим ароматом, а Пера не буде Пера, якщо не повернеться додому в одязі, просоченому цим ароматом.

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо
Captcha
Рекомендуемые товары

Теги: Кофе молотый Pera CremaBar, 250 г (Италия), DC 194363, Продукти